Φάση Ομίλων

F.B.A. CUP Banner_2014-15

Υποτίμηση και Αστάθεια μας έβαλαν σε μπελάδες…

Διεξήχθηκαν την Πέμπτη 27/11/2014, στους χώρους του Space Bowling Center στη Λεμεσό, οι αγώνες της 1ης Αγωνιστικής, της Προκριματικής Φάσης των Ομίλων του Κυπέλλου 2014-15 που διοργανώνει ο Επαρχιακός Σύνδεσμος Μπόουλινγκ Αμμοχώστου. Η ομάδα μας “CARRERA LEONTES B.T.” συμμετέχει στο Β’ Γκρουπ και στα πλαίσια της 1ης Αγωνιστικής αντιμετώπισε τις ομάδες “TIGERS”, “RANGERS” και “THE INCREDIBOWLS”. Δυστυχώς η πολύ μέτρια εώς κακή απόδοση (822, 885, 890) των παικτών μας δυσκολεύουν το έργο της ομάδας στην επόμενη φάση μιας και στους εναπομείναντες αγώνες με G.GREGORIOU CARS G-FORCE και THE DOCTORS χρειάζεται δύο νίκες για να μη μπλέξει σε ισοβαθμίες.

TIGERS Vs CARRERA ‘LEONTES B.T.’: 2-1

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα Β’ Κατηγορίας “TIGERS”. Οι παίκτες μας κατήλθαν στον αγώνα με εμφανή τα σημάδια της υποτίμησης και όσο περνούσε η ώρα και δε μπορούσαν να ξεφύγουν στο σκορ, έκαναν την εμφάνιση τους άγχος και νευρικότητα με αποτέλεσμα να επέλθει η ήττα με 1-2 (822-904). Μοναδικός διασωθέντας του ναυαγίου, ο Μάριος Νεοφύτου με 188 κορύνες.

CARRERA ‘LEONTES B.T.’ Vs RANGERS: 2-1

Στο δεύτερο αγώνα πραγματοποιήθηκαν τρεις αλλαγές με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την πολύ επικίνδυνη και φιλόδοξη ομάδα των “RANGERS”. Παρά την κακή απόδοση σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, η εμπειρία και η ψυχραιμία των παικτών μας στα τελευταία frames και παράλληλα η απειρία της αντίπαλης ομάδας, έδωσαν τη νίκη στην ομάδα μας με σκορ 2-1 (885-856). Κορυφαίος της ομάδας μας στο δεύτερο αγώνα ο Γιάννος Αλεξάνδρου με 211 κορύνες, ακολουθούμενος σε απόδοση από το Σίμο Καρμιώτη με 198 κορύνες.

THE INCREDIBOWLS Vs CARRERA ‘LEONTES B.T.’: 2-1

Στον τρίτο και καθοριστικότερο, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, αγώνα της πρώτης αγωνιστικής ημέρας η ομάδα μας αντιμετώπισε την περσινή φιναλίστρια ομάδα του Κυπέλλου “THE INCREDIBOWLS” σε ένα αγώνα ο ”θάνατος” σου η ”ζωή” μου. Με νίκη η ομάδα μας ουσιαστικά θα αποκτούσε πλεονέκτημα πρόκρισης έναντι της αντιπάλου ενώ με ήττα θα κινδύνευε με πρόωρο αποκλεισμό. Ευτυχώς η μέτρια και πάλι απόδοση δε στοίχησε μιας και η νευρικότητα δεν επέτρεψε ούτε στην αντίπαλη ομάδα να αποδώσει καλό μπόουλινγκ με τον αγώνα να κρίνεται στις λεπτομέρειες και την ομάδα μας να κερδίζει με 2-1 (890-865). Κορυφαίος της ομάδας μας στον τρίτο αγώνα ο Δομίνικος Χαραλάμπους με 196 κορύνες.

Δείτε τα στατιστικά του ομίλου στα παρακάτω link

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ

10ς ΑΓΩΝΑΣ          2ος ΑΓΩΝΑΣ          3ος ΑΓΩΝΑΣ

–  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –  –

Αποτελέσματα και Πρόγραμμα Α’ & Β’ Ομίλων

Α’ ΟΜΙΛΟΣ          Β’ ΟΜΙΛΟΣ

 

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο Κύπελλο καλή συνέχεια.

 L.K.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s